Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Zoover Vakantiebeoordelingen8 westfriese-omringdijk
Vakantiehuis aan het water voor een karper visvakantie in Nederland

Vissen vanaf uw eigen steiger!

De binnenwateren van het park staan in verbinding met het IJsselmeer. Dit maakt dat Het IJsselhof de ideale plaats is voor visliefhebbers. Meer info...

Boek online
De ideale visvakantie in Nederland
Lucht foto van villavakantiepark IJsselhof: huisje huren aan het water

Kies uw eigen vakantievilla uit!

Als u online uw vakantie bij ons reserveert kunt u op de plattegrond uw eigen villa uitkiezen door op de oranje knop "Voorkeursboeking" te klikken tijdens het reserveren. 
Reserveer met voorkeur

Boek online
Het gemak van "Zoek en boek"
Andijk Vuurtoren de Ven foto Henk Groenewoud

West-Friesland

Vakantiegangers kunnen in Westfriesland nog volop genieten van weidsheid en stilte in een prachtige omgeving. Beleef tijdens u verblijf op IJsselhof Nederland in het klein.


facebook-like-button
Restaurants
Retaurant tips in de omgeving van Andijk

Bij alle restaurants in Westfriesland staat de gastvrijheid voorop. Er is voor elk wat wils in Westfriesland. Restaurants, vaak in historische panden, met de focus op een authentieke sfeer, ambachtelijke gerechten en de toepassing van verantwoord gemaakte producten uit de streek. Restaurants waar elk seizoen de beleving van dat bepaalde seizoen geproefd wordt. Dit zijn restaurants die ons en hopelijk u aanspreken:

Hof van Medemblick in Medemblik
Grand Café het Hof van Medemblick is gevestigd in een monumentaal pand waarvan de authenticiteit behouden blijft op een unieke plek aan de oude binnenhaven van Medemblik, met een gezellig terras aan de haven.

Happy Days in Grootebroek
Bij Happy Days in Grootebroek treft u diverse soorten restaurants waar u romantische met 2 personen kunt eten, maar ook heel goed met groepen terecht kunt voor een perfecte avond uit.

IJgenweis eten & drinken in Bovenkarspel
Lekker eten uit de streek. Restaurant IJgenweis werkt met dagverse ingrediënten en deels biologisch vlees en verantwoord gevangen vis. Gezelligheid, lekker eten, goede wijnen, verrassende creaties en een sfeervolle ambiance zijn onze ingrediënten voor een geslaagde culinaire avond.

Die Drie Haringhe in Enkhuizen
Het restaurant is gevestigd in een voormalig VOC-pakhuis aan de oude haven van het pittoreske vissersplaatsje Enkhuizen. Alle gerechten worden bereid met dagverse producten, waar mogelijk uit de regio Westfriesland.

Onder de Wester in Enkhuizen
Het restaurant, in een historisch rijksmonument in de binnenstad van Enkhuizen, straalt een authentieke eigentijdse sfeer uit en het heerlijke terras aan het historische plein van het voormalig Burger Weeshuis zal uw harten stelen. 

Van Dis in Hoogkarspel
Een mooi en gezellig ingericht restaurant aan het plein met heerlijke gerechten. U kunt hier terecht voor lunch en diner.

Grand Café Turf in Hoorn
Een zandbak voor de kinderen midden in het restaurant. Echt een beleving die u niet mag missen. 

Restaurant TOV in Schagen
Het restaurant is bijzonder sfeervol ingericht waarbij de beschutte binnentuin een extra dimensie geeft aan het dineren bij TOV. Sinds 2008 is restaurant TOV onderscheiden met een Bib Gourmand, een onderscheiding van Michelin die staat voor een kloppende prijs-kwaliteit verhouding.

Boek nu uw vakantievilla.