Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Zoover Vakantiebeoordelingen8 westfriese-omringdijk
Vakantiehuis aan het water voor een karper visvakantie in Nederland

Vissen vanaf uw eigen steiger!

De binnenwateren van het park staan in verbinding met het IJsselmeer. Dit maakt dat Het IJsselhof de ideale plaats is voor visliefhebbers. Meer info...

Boek online
De ideale visvakantie in Nederland
Vakantiepark met pony rijden voor kinderen

Pony rijden

Tijdens mooi weer kunt u het hele jaar door pony rijden.
Lees meer over het ponyrijden tijdens je vakantie.

Voor een dijk van een vakantie!
Restaurant 1619 Eten en Drinken bij de haven in Andijk naast Villavakantiepark Ijsselhof

Komt heerlijk dineren bij Restaurant 1619 Eten en Drinken!

Op vertoon van uw slagboompas krijgt u een mooie aanbieding op het 3 gangen menu.

Op villavakantiepark IJsselhof vind je mooie grote sportvelden waar uw kinderen zich heerlijk kunnen uitleven
Voor een dijk van een vakantie

FACILITEITEN

Bij Villavakantiepark IJsselhof ontbreekt het u niet aan die faciliteiten, die uw vakantie tot een absoluut succes maken. U kunt er o.a. gebruik maken van:

Onze gastvriendelijke medewerkers staan klaar om u allerlei informatie te geven over de fascinerende omgeving en de beschikbaarheid van de genoemde faciliteiten in uw verblijfsperiode. Informatie kunt u verkrijgen via info@villavakantieparkijsselhof.nl of u kunt even bellen naar: 0228-591926.

Zwembad "De Oase"
Vakantiepark met binnenbad Vakantiepark met zwembad Vakantiehuisje met zwembad in Nederland Bungalows met zwembad waterpret in de Oase

Voor Villavakantiepark IJsselhof ligt zwembad “De Oase”. De Oase is een binnenzwembad met een watertemperatuur van ongeveer 31 graden. Het zwembad heeft een ruim recreatie bad, met bubbelbank en stroomversnelling/jetstream en een kleuter/peuter bad.

Alle gasten van Villavakantiepark IJsselhof kunnen gratis gebruik maken van overdekte zwembad "de Oase". U bent verzekerd van een leuke activiteit naast de deur! Of u nu op zoek bent naar een vakantiepark met zwembad, omdat u in de zomer tijdens de warmste dagen even lekker even wilt afkoelen, of omdat u in de winter juist wilt genieten van de weldadige warmte van een zwembad: bij Villavakantiepark IJsselhof bent u aan het juiste adres!

“De Oase” is een multifunctioneel zwembad, waar u als zwemliefhebber kan gaan sporten of recreëren. Het zwembad is overzichtelijk en kindvriendelijk. Bij mooi weer is de zonneweide naast het zwembad heerlijk om na een stukje gezwommen te hebben te zonnen.

Geniet van uw vakantie in het zwembad ‘’De Oase’’

Boek nu uw vakantiebungalow met overdekt zwembad!

In 2019 zal het jaarlijkse onderhoud waarschijnlijk van 7 januari t/m 28 januari plaatsvinden. Het zwembad is dan gesloten.

In de omgeving zijn er meerdere alternatieven, wij adviseren De Zeehoek in Wervershoof  (3 km),  Enkhuizerzand in Enkhuizen (12 km) en De Waterhoorn in Hoorn (18 km).