Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Zoover Vakantiebeoordelingen8 westfriese-omringdijk
Vakantiehuis aan het water voor een karper visvakantie in Nederland

Vissen vanaf uw eigen steiger!

De binnenwateren van het park staan in verbinding met het IJsselmeer. Dit maakt dat Het IJsselhof de ideale plaats is voor visliefhebbers. Meer info...

Boek online
De ideale visvakantie in Nederland
Vakantiepark met pony rijden voor kinderen

Pony rijden

Tijdens mooi weer kunt u het hele jaar door pony rijden.
Lees meer over het ponyrijden tijdens je vakantie.

Voor een dijk van een vakantie!
Restaurant 1619 Eten en Drinken bij de haven in Andijk naast Villavakantiepark Ijsselhof

Komt heerlijk dineren bij Restaurant 1619 Eten en Drinken!

Op vertoon van uw slagboompas krijgt u een mooie aanbieding op het 3 gangen menu.

Op villavakantiepark IJsselhof vind je mooie grote sportvelden waar uw kinderen zich heerlijk kunnen uitleven
Voor een dijk van een vakantie

FACILITEITEN

Bij Villavakantiepark IJsselhof ontbreekt het u niet aan die faciliteiten, die uw vakantie tot een absoluut succes maken. U kunt er o.a. gebruik maken van:

Onze gastvriendelijke medewerkers staan klaar om u allerlei informatie te geven over de fascinerende omgeving en de beschikbaarheid van de genoemde faciliteiten in uw verblijfsperiode. Informatie kunt u verkrijgen via info@villavakantieparkijsselhof.nl of u kunt even bellen naar: 0228-591926.

Vissen
Karper visvakantie Nederland Vakantiehuisje aan viswater In het voorjaar van 2018 is het visbestand verrijkt met Voorns, Brasems en Graskarpers Jong en oud kan heerlijk vissen tijdens zijn vakantie op vakantiepark IJsselhof Karpervissen Nederland

Bekijk de video

video Vissen

Heerlijk vissen in het Westfriese Andijk vanaf de steiger van uw vakantievilla

De binnenwateren van het park staan in verbinding met het IJsselmeer. Bijna al onze vakantievilla's hebben een eigen vissteiger op groepsaccommodatie Alkmaar, de woonboerderij Andijk en enkele types Medemblik 8 en Kindervilla's na.
Naast de vissteigers bij de villa’s is er ook nog een vissteiger bij het meertje op villavakantiepark IJsselhof en de steiger achter de receptie is ook een zeer mooie visstek. Zo beleeft u op IJsselhof een prachtige visvakantie, waar u in alle rust heerlijk kunt vissen.

IJsselhof heeft een rijk karperbestand. In de binnenwateren rondom de vakantievilla's op IJsselhof zwemmen oa Graskarpers, Schubkarpers en Spiegelkarpers. Ook zwemt er Witvis zoals Brasem en Blankvoorn.
Afgelopen april '18 hebben we een kleine 100 kilo blankvoorn en een kleine 200 karpers uitgezet, waaronder rijenkarpers, schubkarpers en spiegelkarpers uitgezet, ter verrijking van het visbestand.

Vissen in de omgeving
Ook in de omgeving van IJsselhof kunt u heerlijk vissen. Wie de rust van Andijk écht goed tot zich wil laten doordringen, installeert zich bij bij de Karperput de Dobber in Andijk. Deze karperput is het mooiste visstekkie van Andijk. Er is een aangepaste visstek voor gehandicapten, die dan ook regelmatig hier hun lijntje uitgooien.

Andijk
Geen fanatieke sportvisser maar gewoon zin om een dagje te ontstressen, weg van de dagelijkse beslommeringen? Dan is dit de plek! Veel meer dan een stukje deeg aan de haak is er niet voor nodig. Zo heeft menige hengelaar letterlijk zijn stek gevonden in Andijk. Als het niet langs of op het IJsselmeer is, dan wel aan een van de vele sloten, vaarten, putten en plassen. Meer doorgewinterde hengelsporters zijn hier op jacht naar snoek, snoekbaars, karper, brasem, baars en voorn. Het zwemt hier allemaal en niet zo weinig ook.

In en om Andijk zijn voldoende mogelijkheden voor vissers die zich willen specialiseren in gras- en schubkarper, of op brasem, snoeken, snoekbaarzen en andere soorten die hier letterlijk in alle maten en gewichten zijn gevangen.

IJsselmeer
In de polder van Andijk is het voor vliegvissers heel geschikt om naar windes en ruisvoorns te struinen. Of ga het IJsselmeer op, waar de specialisten met kunstaas op snoekbaars en baars ‘trollen’. Bij de Vooroever / Haven van Andijk zijn er veel waad mogelijkheden voor de vliegvissers op brasem, baars, winde en blankvoorn.

Streekbos
In het streekbos is er een visplaats welke ook voor mindervaliden toegankelijk is. Door het streekbos lopen diverse vaarroutes. Er is de mogelijkheid om bootjes te huren zodat er vanuit een bootje gevist kan worden. Het IVN organiseert ook regelmatig rondleidingen, zo neemt Ton Groen regelmatig mensen mee op te vissen in het Streekbos.

Dit alles maakt dat villavakantiepark IJsselhof de ideale plaats is voor visliefhebbers in Noord Holland.

Boek nu uw vakantievilla op onze website.