Strandvertier

Recreatiegebieden

In de omgeving vind je diverse recreatiegebieden met strandjes. De ideale plek om lekker af te koelen op warme dagen. Geniet van een dagje zonnen en zwemmen! Ook perfect voor een heerlijke wandeling. 

Andijkerstrand

Het Andijkerstrand ligt in recreatiegebied De Vooroever, tussen Medemblik en Andijk. De perfecte plek om af te koelen op warme dagen. Speel met de kinderen in het water en rust daarna lekker uit op het strand. Zin in iets actiefs? Ga kitesurfen of maak een mooie wandeling. 

Het strand van De Vooroever ligt op circa 20 minuten lopen vanaf je villa. Liever met de auto? Het terrein is ook met de auto bereikbaar en parkeren kan gratis.

Streekbosstrand

Op 8 kilometer van Villavakantiepark IJsselhof vind je het Streekbosstrand. Hier kun je in een natuurlijke omgeving zwemmen en ook is er een strandje om te relaxen met horecavoorzieningen. De kinderen kunnen los in het klimpark. 

Tijdens het zwemseizoen, dat van 1 mei tot 1 oktober loopt, wordt de kwaliteit van het zwemwater dagelijks gecontroleerd. Er zijn zwemlijnen en aanwijzingsborden bij het zwemwater uitgezet zodat iedereen veilig kan zwemmen. 

Dagje naar zee

De Noordzeekust ligt op slechts 45 minuten rijden vanaf Villavakantiepark IJsselhof.