Gooi je hengel uit

Vissen

Villavakantiepark IJsselhof is de ideale locatie voor visliefhebbers. Vis vanaf je eigen vissteiger in de binnenwateren van het IJsselmeer, in de visstekken achter de receptie of in het vismeer in de buurt.

De binnenwateren van Villavakantiepark IJsselhof staan in verbinding met het IJsselmeer én bijna al onze vakantievilla’s hebben een eigen vissteiger. Rondom het park zijn er diverse visstekken en steigers waar je in alle rust kunt vissen. Vergeet je hengel niet!

Villa's aan het water met steiger

De Hoorn Wellness 4 en Hoorn 6 liggen aan een breed water met een prachtig uitzicht. De Medemblik villa's liggen aan onze tussensloot, waar onder andere veel kleine karpers zwemmen. 

Visbestand en vis uitzetten

In de binnenwateren rondom de vakantievilla's zwemmen onder andere schubkarpers, spiegelkarpers, rijenkarpers, kruiskroeskarpers en witvis. We zetten ook regelmatig nieuwe karpers uit. In het voorjaar zullen we onder andere twee exclusieve Japanse Koikarpers uitzetten. 

Nieuw

We hebben een nieuw, hoogbezet karperslootje met 2 vissteigers. Hier hebben we afgelopen maart 100 mooie rijenkarpers van 1,5 kilo uitgezet én 20 karpers van 5 kilo. Wil je hier vissen? Vraag meer informatie bij de receptie.