Coronavirus informatie pagina

Algemeen
Graag willen wij je informeren dat wij de situatie m.b.t. het coronavirus nauwlettend in de gaten houden. Wij nemen extra maatregelen op het gebied van hygiëne en veiligheid, zowel in de villa’s als op onze receptie en bij de diverse faciliteiten. Wij volgen hierin alle adviezen van het RIVM op. 

Bij ons op het kleinschalige park kunt u terecht om te genieten van een vrijstaande villa, gelegen in rust, ruimte en natuur. Alle faciliteiten zijn geopend. Per zaterdag 25-09 kunt u bij het zwembad ook weer terecht zonder reservering.

Let op: Bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals de horeca, evenementen, poppodia, theaters en bioscopen, heb je in heel Nederland een coronatoegangsbewijs nodig.

Voelt u zich nog wat onzeker over het maken van een reservering?

Wanneer je een verblijf boekt in 2021, dan kun je tot 21 dagen voor aankomst éénmalig gratis omboeken met een uiterste aankomstdatum tot en met 31 december 2021. Deze service wordt aangeboden zolang er beperkingen van kracht zijn die invloed hebben op uw reservering.

Daarnaast bieden wij de flexibiliteit om de vakantie tot 1 dag voor aankomst om te zetten in een voucher in geval van een gesloten grens, negatief reisadvies naar onze regio of quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst.

Mogelijke invloed huidige maatregelen op uw reeds geboekte verblijf
Heb je een verblijf geboekt met meerdere huishoudens, dan verzoeken wij om het stappenplan van de overheid inzake de versoepelingen in de gaten te houden. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen zoeken wij dan naar een passend alternatief. 

Indien er vragen zijn over de reeds gemaakte reservering, verzoeken wij om ons te mailen via info@villavakantieparkijsselhof.nl. Wij streven ernaar om de mail op korte termijn te beantwoorden. Ook kun je ons telefonisch benaderen tijdens onze openingstijden op 0228-591926