Coronavirus informatie pagina

Algemeen
Graag willen wij u informeren dat wij de situatie m.b.t. het coronavirus nauwlettend in de gaten houden. Wij nemen extra maatregelen op het gebied van hygiëne en veiligheid, zowel in de villa’s als op onze receptie en bij de diverse faciliteiten. Wij volgen hierin alle adviezen van het RIVM op. Uiteraard gelden op ons park de algemene richtlijnen, zoals het bewaren van 1,5 meter afstand tot elkaar, het veel en goed wassen van handen en het vermijden van drukte.  

Dit betekent dat wij geopend zijn en dat u bij ons kleinschalige park terecht kunt om te genieten van een vrijstaande villa, gelegen in rust, ruimte en natuur. De fietsverhuur en ponyranch zijn geopend en u bent natuurlijk van harte welkom om bij ons te vissen (vanaf uw eigen vissteiger) of te wandelen in de prachtige, groene omgeving. Het zwembad is geopend. Er wordt gezwommen in tijdsblokken en op reservering. Informatie hierover ontvangt u bij de incheck. De Indoor speeltuin in de boerderij  is geopend. Wij vragen u hier de voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

Voelt u zich nog wat onzeker over het maken van een reservering?

Wanneer u een verblijf boekt in 2021, dan kunt u tot 21 dagen voor aankomst éénmalig gratis omboeken met een uiterste aankomstdatum tot en met 31 december 2021. Deze service wordt u aangeboden zolang er beperkingen van kracht zijn die invloed hebben op uw reservering.

Daarnaast bieden wij u de flexibiliteit om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te zetten in een voucher in geval van een gesloten grens, negatief reisadvies naar onze regio of quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst.

Mogelijke invloed huidige maatregelen op uw reeds geboekte verblijf
Heeft u een verblijf geboekt met meerdere huishoudens, dan verzoeken wij u om het stappenplan van de overheid inzake de versoepelingen in de gaten te houden. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen zoeken wij dan naar een passend alternatief. 

Indien u vragen heeft over uw reeds gemaakte reservering, verzoeken wij u om ons te mailen via info@villavakantieparkijsselhof.nl. Wij streven ernaar om uw mail op korte termijn te beantwoorden. Ook kunt u ons telefonisch benaderen tijdens onze openingstijden op 0228-591926