Coronavirus informatie pagina

Algemeen
Graag willen wij u informeren dat wij de situatie m.b.t. het coronavirus nauwlettend in de gaten houden. Wij nemen extra maatregelen op het gebied van hygiëne en veiligheid, zowel in de villa’s als op onze receptie en bij de diverse faciliteiten. We volgen hierin alle adviezen van het RIVM op. 

Bij ons op het kleinschalige park kunt u terecht om te genieten van een vrijstaande villa, gelegen in rust, ruimte en natuur.

Sinds zondag 19 december 2021 05.00 uur is Nederland in lockdown. Dit heeft gevolgen voor de faciliteiten op ons park. Het zwembad, de indoor speeltuin, de horeca en bowling zijn gesloten. Onze horeca biedt wel een afhaal- en bezorgmenu.  Ook onze broodjesservice van Rise & Shine kan de door u bestelde box(en) afleveren.

De maatregelen houden onder andere in dat het slechts is toegestaan om maximaal 2 personen te ontvangen buiten uw eigen huishouden. Dieze maatregel geldt ook voor onze woningen. Voldoet uw gezelschap niet aan deze maatregel, neemt u dan contact op met onze receptie. Zij kunnen u verder informeren over de mogelijkheden.

Er geldt een uitzondering op de groepsgrootte voor kerst en de jaarwisseling. Tijdens de feestdagen is het toegestaan om met vier personen buiten uw eigen huishouden samen te komen.

Heeft u vragen over uw reservering? Vriendelijk verzoeken wij u deze aan ons te mailen.  Dit kan via info@villavakantieparkijsselhof.nl Wij streven ernaar op korte termijn uw vraag te beantwoorden. Tijdens openingstijden kunt u ons ook telefonisch benaderen op 0228 – 591926.

Voelt u zich nog wat onzeker over het maken van een (nieuwe) reservering?

In geval van een gesloten grens, negatief reisadvies naar onze regio of quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst, bieden wij  u de flexibiliteit om de vakantie tot 1 dag voor aankomst om te zetten in een voucher.

Wanneer u een reservering heeft met aankomst na 14 januari 2022  verzoeken wij u om de dan geldende maatregelen af te wachten.