Coronavirus informatie pagina

Graag willen wij u informeren dat wij de situatie m.b.t. het coronavirus nauwlettend in de gaten houden. Wij nemen extra maatregelen op het gebied van hygiëne en veiligheid, zowel in de villa’s als op onze receptie. Wij volgen hierin alle adviezen van het RIVM op.

Dit betekent dat wij geopend zijn en dat u bij ons kleinschalige park terecht kunt om te genieten van een vrijstaande villa, gelegen in rust, ruimte en natuur. De fietsverhuur en ponyranch zijn geopend en u bent natuurlijk van harte welkom om bij ons te vissen (vanaf uw eigen vissteiger) of te wandelen in de prachtige, groene omgeving. 

In verband met het coronavirus zijn er momenteel wel diverse maatregelen van kracht in Nederland, die ook van invloed zijn op ons park. Zo zijn het zwembad, de speelboerderij, de wasserette en de horeca op het park momenteel helaas gesloten tot 1 juni. We streven ernaar om de meeste faciliteiten op het park (midgetgolf, horeca) zoveel als mogelijk per 1 juni in aangepaste vorm weer te openen. We trachten begin/half juni ook het zwembad weer te openen. De speelboerderij en wasserette blijven naar verwachting tot 1 juli gesloten.

Heeft u een verblijf geboekt met een groep vrienden / meerdere gezinnen en zou u gezamenlijk in 1 woning verblijven? Dan bent u vanaf 1 juni welkom, maar is het van belang dat u ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar behoudt. 

Ook de horeca om ons park heen zal per 1 juni veelal weer in aangepaste vorm openen. Tot die tijd kunnen wij u informeren dat u de mogelijkheid heeft om bij enkele restaurants op het park en in de omgeving eten te bestellen of af te halen, dit kan bijvoorbeeld bij:

Grootslag Horeca (geopend op vrijdag, zaterdag en zondag)
Restaurant het Kerkje (geopend op vrijdag en zaterdag)
Restaurant Dijkhuis (gesloten op maandag)
WF Cateringcompany (geopend op vrijdag, zaterdag en zondag)
Snackerie het Zonnetje (gesloten op maandag)
Restaurant 1619 (hier kunt u op zaterdag een hamsterbox bestellen voor aflevering op woensdag | per 1 juni lunch & diner te reserveren)

Indien u vragen heeft over uw reeds gemaakte reservering, verzoeken wij u om ons te mailen via info@villavakantieparkijsselhof.nl. Wij streven ernaar om uw mail op korte termijn te beantwoorden. Ook kunt u ons telefonisch benaderen tijdens onze openingstijden op 0228-591926