Coronavirus informatie pagina

Algemeen
Graag willen wij u informeren dat wij de situatie m.b.t. het coronavirus nauwlettend in de gaten houden. Wij nemen extra maatregelen op het gebied van hygiëne en veiligheid, zowel in de villa’s als op onze receptie en bij de diverse faciliteiten. Wij volgen hierin alle adviezen van het RIVM op. Uiteraard gelden op ons park de algemene richtlijnen, zoals het bewaren van 1,5 meter afstand tot elkaar, het veel en goed wassen van handen en het vermijden van drukte. Ook is een mondkapje verplicht bij onze receptie (voor personen vanaf 13 jaar). 

Dit betekent dat wij geopend zijn en dat u bij ons kleinschalige park terecht kunt om te genieten van een vrijstaande villa, gelegen in rust, ruimte en natuur. De fietsverhuur en ponyranch zijn geopend en u bent natuurlijk van harte welkom om bij ons te vissen (vanaf uw eigen vissteiger) of te wandelen in de prachtige, groene omgeving. Het zwembad en de speelboerderij zijn helaas momenteel gesloten. Niet essentiële winkels zijn in heel Nederland gesloten. Ook de horeca in en om ons park zijn helaas gesloten, afhalen en bezorgen is wel mogelijk, bijvoorbeeld:

Grootslag Horeca     +31 (0)228-591513  Afhalen mogelijk 
Restaurant 1619  +31 (0)228-597701   Bestellen gemaxbox/dinerbox mogelijk
Restaurant 't Fortuin  +31 (0)228-581336  Afhalen/bezorgen mogelijk
Restaurant Dijkhuis +31 (0)228-593070  Afhalen/bezorgen mogelijk
Restaurant het Kerkje +31 (0)228-527334  Afhalen mogelijk

Omboekflexibiliteit
Voelt u zich nog wat onzeker over het maken van een reservering? Wanneer u nu een verblijf boekt met aankomst tot 26 maart 2021, dan kunt u tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken met een uiterste aankomstdatum t/m 31/12/2021. 

Wij bieden u daarnaast flexibiliteit om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te zetten in een voucher in geval van een gesloten grens, negatief reisadvies naar onze regio, of quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst.

Mogelijke invloed huidige maatregelen op uw reeds geboekte verblijf
Heeft u een verblijf geboekt met een groep vrienden / meerdere gezinnen en zou u gezamenlijk in 1 woning verblijven? Dan geldt dat men in Nederland momenteel naar verwachting tot en met 9 Februar, met maximaal 2 personen uit meerdere huishoudens mag samenkomen (kinderen tot 12 jaar uitgesloten), of met 1 huishouden. Wanneer u een verblijf heeft geboekt met meer dan 2 volwassen personen uit meerdere huishoudens, waarbij u bij ons zou verblijven tussen nu en 9 februari, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan diverse alternatieven aanbieden.  

Heeft u een reservering met aankomst na 9 februari 2021? Dan vragen wij u de situatie nog even af te wachten.

Indien u vragen heeft over uw reeds gemaakte reservering, verzoeken wij u om ons te mailen via info@villavakantieparkijsselhof.nl. Wij streven ernaar om uw mail op korte termijn te beantwoorden. Ook kunt u ons telefonisch benaderen tijdens onze openingstijden op 0228-591926