Met de hond op vakantie

De trouwe viervoeter kan natuurlijk niet alleen thuis blijven. Bij Villavakantiepark IJsselhof is dat dan ook geen probleem. De hond gaat gewoon mee op vakantie.

Hondvriendelijk

Ons vakantiepark is erg hondvriendelijk. In onze vakantievilla's zijn tot 2 honden toegestaan. Dus de Bobbies kunnen lekker mee op vakantie.

Bekijk de vakantievilla's

Wandelen en Zwemmen

Is uw hond ook zo gek op wandelen en zwemmen? In de directe omgeving van Villavakantiepark IJsselhof zijn er volop mogelijkheden om een lange wandeling te maken met uw trouwe viervoeter.

Bij de Vooroever kunnen uw honden buiten het zwemseizoen van 1 mei t/m 1 oktober heer zwemmen in het water en leuk spelen op het zandstrand.

Streekbos wandelen met de hond

Het Streekbos

Het 73 hectare grote Streekbos is in 1978 aangelegd. Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Een deel van het Streekbos is onttrokken aan het polderwater en speciaal ingericht om de groei van water- en oeverplanten meer kansen te geven. U zult ook in andere delen van het Streekbos steeds meer inheemse soorten planten en dieren waarnemen, zoals het prachtige ijsvogeltje.

In het Streekbos in Bovenkarpsel zijn loslopende honden toegestaan buiten het broedseizoen van 15 maart tot 15 juni.