Villavakantiepark IJsselhof

Lekker samen ontspannen, uitrusten of juist het avontuur opzoeken! De hond hoort natuurlijk bij de familie en mag op vakantie niet ontbreken. Zo blijft jullie trouwe viervoeter fijn bij zijn vertrouwde baasje, terwijl uw huisdier tegelijkertijd lekker kan spelen in een nieuwe omgeving. Villavakantiepark IJsselhof is zeer hondvriendelijk. In onze vakantievilla's zijn tot 2 honden toegestaan. Dus de Bobbies kunnen lekker mee op vakantie.

Bekijk de vakantievilla's

Wandelen en Zwemmen

Is uw hond ook zo gek op wandelen en zwemmen? In de directe omgeving van Villavakantiepark IJsselhof zijn er volop mogelijkheden om een lange wandeling te maken met uw trouwe viervoeter. Een rondje over de dijk van de Proefpolder is een echte aanrader.

Een andere tip is het recreatiegebied de Vooroever aan het IJsselmeer. Dit gebied ligt op 1 kilometer vanaf IJsselhof, ongeveer 20 minuten lopen. Buiten het zwemseizoen, van 1 mei t/m 1 oktober, kunnen uw honden hier ook heerlijk zwemmen en spelen op het zandstrand.

Wandelen met de hond

Het Streekbos

Het Streekbos

Het 73 hectare grote Streekbos is in 1978 aangelegd. Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Een deel van het Streekbos is onttrokken aan het polderwater en speciaal ingericht om de groei van water- en oeverplanten meer kansen te geven. U zult ook in andere delen van het Streekbos steeds meer inheemse soorten planten en dieren waarnemen, zoals het prachtige ijsvogeltje.

In het Streekbos in Bovenkarpsel zijn loslopende honden toegestaan buiten het broedseizoen van 15 maart tot 15 juni.

Aanbiedingen

Villavakantiepark IJsselhof is gelegen in Andijk, Noord-Holland direct aan het IJsselmeer. Vlakbij Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.

We hebben vakantiebungalows voor diverse type gezelschappen:
IJsselhof heeft luxe vakantievilla’s met sauna, kindvriendelijk vakantiehuis voor 8 personen. Daarnaast ook luxe groepsaccommodaties zoals een 8 persoons vakantiebungalow, 12 persoons vakantiehuis en een 16 persoons familiebungalow.

Selecteer een villa