Jong gezin & 55+ korting

Bent u of is één van de anderen in uw gezelschap ouder dan 55 jaar of jonger dan 4 jaar en u reserveert buiten een vakantieperiode, dan heeft u wellicht recht op korting.   

Boekt u bijvoorbeeld een midweek in 2022 buiten de nederlandse en duitse vakantieperiodes, vinkt u dan de 55+ of jonge gezinnenkorting aan bij uw reservering. De korting wordt automatisch doorberekend. Reserveert u een weekend of een week dan ontvangt u een korting van maximaal 15%.

Komt u vakantie vieren in 2022? Vinkt u dan één van de kortingen aan in uw aanvraag en vul de geboortedatum in. De geldende korting verschijnt dan automatisch in uw betaalschema.

Kortingen zijn niet combineerbaar.

Boek nu

Korting buiten de schoolvakanties en feestdagen

Kortingen worden berekend over de huurprijs (exclusief de verplichte kosten). Het systeem kiest automatisch de hoogste korting.

Helaas gelden deze voordelen niet op type Andijk, Alkmaar of Medemblik 14. Op alle andere vakantievilla's kunnen wij in bepaalde periodes deze korting toepassen.

De periodes waarin u in aanmerking komt voor deze aanbieding vallen altijd buiten de schoolvakanties en feestdagen van Nederland en Duitsland. 

Kortingen zijn niet combineerbaar.