Klimpark

Klimpark Streekbos is gelegen in het gelijknamige recreatiegebied Streekbos nabij Enkhuizen. Het klimpark bevat meer dan 400 meter aan hindernissen verdeeld over verschillende hoogtes van 4 tot 12 meter hoogte en heeft 2 ziplines. Naast klimmen bieden wij ook verschillende andere activiteiten aan, waaronder klootschieten en midgetgolf

Bekijk de vakantiehuisjes

Hou jij van spanning, actief bezig zijn en natuur? Dan kan je bij Klimpark Streekbos in Bovenkarspel je lol op. Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, bieden wij een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit! In ons ecologische klimpark klim je veilig tussen de bomen en ga je uitdagende hindernissen aan. Een natuurbeleving op en top.

Welke uitdaging ga jij aan?

Ben jij een ontdekkingsreiziger, een avonturier, een hoogvlieger of een waaghals? Test je klimkunsten op één van de vier spectaculaire klimparcours. Ze variëren in moeilijkheidsgraad en hoogte. Klim naar 4 of zelfs 11 meter hoogte. Verleg je grenzen en beleef een waanzinnig avontuur bij Klimpark Streekbos in Bovenkarspel!

Aanbiedingen