Villa Hoorn 6

Deze vrijstaande en gelijkvloerse vakantievilla voor 6 personen, is de perfecte plaats om tot rust te komen. De keuken en woonkamer zijn ruim van opzet en volledig ingericht. De villa ligt aan een breed water met uitzicht op groen.

De Hoorn 6 villa is geschikt voor mindervaliden. De villa is gelijkvloers, en heeft geen drempels. De inloopdouche is voorzien van een douchestoel + beugel en in het toilet zijn steunbeugels aangebracht. Het is mogelijk een hoog/laag bed te plaatsen. Je kunt dit oa regelen via de Omring-thuiszorg. Meld u dit wel bij de receptie. In de berging is plaats voor een scootmobiel.

Deze vakantievilla’s zijn niet geschikt voor gasten in een elektrische rolstoel.

 De deuren hebben standaard afmetingen. U kunt bij de vakantiewoning parkeren met 1 auto. Eventuele overige auto's kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats.

Via onderstaande oranje knop, komt u op de villapagina van de Hoorn 6, hier vind u meer informatie over deze villa en kunt u online boeken.

Wilt u weten of deze villa past bij uw situatie, onze medewerkers staan u graag te woord op telefoonnummer +31(0) 228-591926 of via e-mail: info@villavakantieparkijsselhof.nl

Villa Hoorn 6, meer info en boeken