Vakantiepark met zwembad

Villavakantiepark IJsselhof

  • In Andijk (NH) aan het IJsselmeer
  • Vlakbij Hoorn, Enkhuizen en Medemblik
  • Verwarmd binnenbad met kleuterbad
  • Stroomversnelling & bubbelbank

Altijd Zwemmen

<strong>Altijd</strong> <strong>zwemmen bij Villavakantiepark IJsselhof te Andijk, Noord-Holland</strong>

Altijd zwemmen bij Villavakantiepark IJsselhof te Andijk, Noord-Holland

Of het nu een hittegolf is of het regent heel de dag, het is altijd zwemweer! Bij Villavakantiepark IJsselhof kunt u heerlijk overdekt zwemmen in binnenzwembad "de Oase". De watertemperatuur is altijd rond de 31 graden. Het ruime recreatiebad heeft een jetstream en er is een kinderbad voor de kleintjes.

Boek nu

Overdekt zwembad "De Oase"

Alle gasten van Villavakantiepark IJsselhof kunnen gratis gebruik maken van overdekte zwembad "de Oase". De Oase is een binnenzwembad met een watertemperatuur van ongeveer 31 graden. Het zwembad heeft een ruim recreatie bad, jetstream, bubbelbank en een kleuter/peuter bad. “De Oase” is overzichtelijk en kindvriendelijk.

Of u nu op zoek bent naar een vakantiepark met zwembad, omdat u in de zomer tijdens de warmste dagen even lekker even wilt afkoelen, of omdat u in de winter juist wilt genieten van de weldadige warmte van een zwembad: bij Villavakantiepark IJsselhof bent u aan het juiste adres!

  • Zaterdag van 08.00 uur tot 13.00 uur,  dinsdag van 15.00 uur tot 17:15 uur  en woensdag van 12.45 uur tot 17.15 uur is er een half bad beschikbaar in verband met zwemlessen. 
  • In verband met het groot onderhoud is het zwembad gesloten van 9 januari 2023 tot 30 januari 2023.

Van alles te doen

Aanbiedingen