Vakantiepark met zwembad

Villavakantiepark IJsselhof

  • In Andijk (NH) aan het IJsselmeer
  • Vlakbij Hoorn, Enkhuizen en Medemblik
  • Verwarmd binnenbad met kleuterbad
  • Stroomversnelling & bubbelbank

Altijd Zwemmen

<strong>Altijd</strong> <strong>zwemmen bij Villavakantiepark IJsselhof te Andijk, Noord-Holland</strong>

Altijd zwemmen bij Villavakantiepark IJsselhof te Andijk, Noord-Holland

Of het nu een hittegolf is of het regent heel de dag, het is altijd zwemweer. Bij villavakantiepark IJsselhof kun je dan ook heerlijk overdekt zwemmen in binnenzwembad "de Oase", inclusief kinderbad voor de kleintjes.

Boek nu

Overdekt zwembad "De Oase"

Alle gasten van Villavakantiepark IJsselhof kunnen gratis gebruik maken van overdekte zwembad "de Oase". De Oase is een binnenzwembad met een watertemperatuur van ongeveer 31 graden. Het zwembad heeft een ruim recreatie bad, jetstream, bubbelbank en een kleuter/peuter bad. “De Oase” is overzichtelijk en kindvriendelijk.

Of u nu op zoek bent naar een vakantiepark met zwembad, omdat u in de zomer tijdens de warmste dagen even lekker even wilt afkoelen, of omdat u in de winter juist wilt genieten van de weldadige warmte van een zwembad: bij Villavakantiepark IJsselhof bent u aan het juiste adres!

 

Geniet van uw vakantie in het zwembad ‘’De Oase’’!

Het zwembad is gesloten. In verband met de huidige Coronamaatregelen zal dit tot tenminste 15 maart 2021 zo blijven. Mocht het zo zijn dat er voor deze datum versoepelingen zijn waardoor er weer gezwommen kan worden, dan ontvangt u bij aankomst de informatie hierover. 

Het zwembad is wegens het jaarlijkse groot onderhoud gesloten van 10  t/m 31 januari 2022. 

Boek nu uw vakantiebungalow met overdekt zwembad!

In de omgeving zijn er meerdere alternatieven, wij adviseren De Zeehoek in Wervershoof  (3 km),  Enkhuizerzand in Enkhuizen (12 km) en De Waterhoorn in Hoorn (18 km).

andere faciliteiten

Van alles te doen

Aanbiedingen