Restaurant en Snackbar

Restaurant en Snackbar

In de nabije omgeving van Villavakantiepark IJsselhof zijn diverse restaurants en een snackbars te vinden.

Boek nu uw vakantievilla

Restaurant en snackbar

Direct naast het park vindt u voor jonge gezinnen het pannenkoek en eethuis "Anytime", voor de hele familie of met vrienden het A la carte restaurant "De Polder" en voor een de snelle trek is er een snackbar aanwezig. Naast het restaurant vind u de bowling en midgetgolf. Meer informatie over dit alles op www.grootslaghoreca.nl. Hier vindt u ook diverse vakantie- en familie arrangementen.
Vanaf november tot de Kerstvakantie zijn ze in het weekend geopend, maar doordeweeks beperkt en vanaf januari tot de Voorjaarsvakantie zijn ze alleen in het weekend geopend. Tijdens de Kerstvakantie alle dagen geopend, behalve 2e Kerstdag. 
 *Wilt u in de wintermaanden doordeweeks met een grote groep uit eten, dan kan dit in overleg geregeld worden. 

Op loopafstand (1km) van Villavakantiepark IJsselhof vindt u bij de haven (boven het havenkantoor) restaurant "1619 Eten en Drinken" met uitzicht over het IJsselmeer. U kunt hier heerlijk lunchen of dineren. 
Meer informatie en openingstijden: 
www.1619etenendrinken.nl

Langs de dijk in een prachtig kerkje uit 1667 zit restaurant "Het Kerkje" op maar 1,3 km vanaf het vakantiepark. 
Vanuit het restaurant heeft u zicht op de keukenbrigade. Zij bereiden klassieke Franse gerechten in een modern jasje met invloeden uit de mediterrane keuken.
Meer informatie restauranthetkerkje.nl

Voor o.a. heerlijke pizza's of shoarmaschotels (ook afhaal) kunt u goed terecht bij Restaurant Dijkhuis op 2,2 km. Geopend van dinsdag t/m zondag. Ideaal voor met kinderen i.v.m. speelhoek binnen en buiten een voetbalveldje.

En u vindt op 2,3 km Restaurant & Cafetaria 't Skaffie (met snackbar gedeelte). Geopend op maandag, woensdag t/m zondag. Ook ideaal voor met kinderen i.v.m. speeltuin buiten.

Andere Faciliteiten