Restaurants

Bij alle restaurants in de Noord-Hollandse regio West-Friesland staat de gastvrijheid voorop. Er is voor elk wat wils in West-Friesland. Restaurants, vaak in historische panden, met de focus op een authentieke sfeer, ambachtelijke gerechten en de toepassing van verantwoord gemaakte producten uit de streek. Restaurants waar elk seizoen de beleving van dat bepaalde seizoen geproefd wordt. Dit zijn restaurants die ons en hopelijk u aanspreken.

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor bezorgen en afhalen met kerst? Klik dan hier

Happy Days in Grootebroek
Bij Happy Days in Grootebroek treft u diverse soorten restaurants waar u romantische met 2 personen kunt eten, maar ook heel goed met groepen terecht kunt voor een perfecte avond uit.

IJgenweis eten & drinken in Bovenkarspel
Lekker eten uit de streek. Restaurant IJgenweis werkt met dagverse ingrediënten en deels biologisch vlees en verantwoord gevangen vis. Gezelligheid, lekker eten, goede wijnen, verrassende creaties en een sfeervolle ambiance zijn onze ingrediënten voor een geslaagde culinaire avond.

Van Dis in Hoogkarspel
Een mooi en gezellig ingericht restaurant aan het plein met heerlijke gerechten. U kunt hier terecht voor lunch en diner.

Restaurant TOV in Schagen
Het restaurant is bijzonder sfeervol ingericht waarbij de beschutte binnentuin een extra dimensie geeft aan het dineren bij TOV. Sinds 2008 is restaurant TOV onderscheiden met een Bib Gourmand, een onderscheiding van Michelin die staat voor een kloppende prijs-kwaliteit verhouding.

Bekijk de vakantiehuisjes

Aanbiedingen