Shoppen

Shoppen in Noord-Holland

Rondom Villavakantiepark IJsselhof, liggen de drie aantrekkelijke en veelzijdige winkelsteden Enkhuizen, Hoorn en Medemblik. Daarnaast herbergen de winkelcentra van Andijk, Wervershoof en omliggende dorpen een compleet aanbod voor het hele gezin.

Bekijk de vakantiehuisjes

Het centrum van Hoorn heeft een groot winkelgebied. Met naast de grote bekende ketens een gevarieerd winkelaanbod. Villavakantiepark IJsselhof kan u een ronde over de Grote Noord, de Nieuwstraat en de Gedempte turfhaven aanbevelen. Maar ook in de kleine zijstraatjes vind u veel leuke winkels.
 
In Medemblik vind u niet de grote ketens. Gelukkig maar, want wat is er nu leuker om u een keer te laten verassen door geïnspireerde winkeliers. Mode accessoires, beauty, food en drink, lectuur, interieur en exterieur, speelgoed, cadeaus en gadgets, u kunt het zo gek niet bedenken en het is er. Shoppen is hier nog een ware schatten jacht voor ieders budget. In het schilderachtige Medemblik loopt u door een gezellige Nieuwstraat, met een veelheid aan speciaalzaken en modewinkels. En vergeet niet de zijstraatjes. Het parkeren is gratis met de blauwe parkeerschijf.
 
De historische binnenstad van Enkhuizen heeft een aaneenschakeling van verassende kleine en grotere winkels. Vele hiervan zijn gevestigd in mooie monumenten met karakteristieke details. Een blik boven de etalages maakt winkelen in Enkhuizen extra leuk.
Villavakantiepark IJsselhof kan u een bezoek aan de Westerstraat aanbevelen, daar vind u naast de ketens van de Hema, Blokker en Scapino, de meest bijzondere winkels en boetiekjes. Stijlvolle design, eigenzinnige mode, overheerlijke bonbons, koffie en thee specialiteiten, hippe brillen, enz.

Aanbiedingen