Strand op 1km van IJsselhof

Strand op 1km van IJsselhof

Het Andijker strand ligt in recreatiegebied De Vooroever dit is is een praktisch aaneengesloten recreatieterrein dat ligt tussen Medemblik en Andijk. De Vooroever biedt voor elk wat wils. Zo kun je er heerlijk, zonnen, zwemmen, kitesurfen, wandelen, en genieten van de vele vormen van waterrecreatie.

Boek nu je vakantievilla

Strand

Op loopafstand van IJsselhof
Het strand van De Vooroever ligt op loopafstand van ongeveer 20 minuten van uw vakantievilla op IJsselhof. Daarnaast is het strand ook uitstekend met de auto bereikbaar en is het parkeren gratis.

Bekijk hier de plattegrond van De Vooroever bij Andijk.

Het Streekbosstrand
Het Streekbos op 8 kilometer van ons park ligt in een mooie natuurlijke omgeving en heeft een mooi strand om op te relaxen en een zwemplas waarin gezwommen kan worden. Daarnaast heeft het streekbos goede horeca voorzieningen en uitgebreide speelvoorzieningen zoals een het klimpark

Zwemseizoen
Tijdens het zwemseizoen van 1 mei tot 1 oktober wordt de kwaliteit van het zwemwater dagelijks gecontroleerd. Er zijn zwemlijnen en aanwijzingsborden bij het zwemwater uitgezet zodat u en uw kinderen veilig kunnen zwemmen.

Noordzeekust
Voor een dagje uit kunt u ook richting de Noordzeekust rijden, dit is slechts 45 kilometer van villavakantiepark IJsselhof.

Andere Faciliteiten