Supermarkt

Supermarkt

Op ongeveer drie minuten lopen vindt u op Vakantiepark Het Grootslag een supermarkt. Hier kunt u vanaf het Paasweekend tot en met de herfstvakantie, 's morgens terecht voor ovenverse broodjes. 

Boek nu uw vakantievilla

Supermarkt Attent Andijk

Super op vakantie!

Vakantie betekent ontspannen, onthaasten en vooral genieten. Het genieten begint in onze supermarkt. Daar kun je een ruim assortiment dat geheel afgestemd is op het vakantiegemak.

Verse broodjes

Elke dag hebben wij ovenverse broodjes die wij zelf bakken. Uiteraard is er het bekende kaiserbroodje en de pistolet, maar wat dacht je van een milano broodje met zongedroogde tomaten en olijven? Als je die eenmaal geproefd heeft zou je willen dat het elke dag vakantie was.

Bieren en wijnen

Ook voor een lekker biertje of een lekker wijntje hoef je het park niet af. Wij hebben een ruim aanbod speciaal bieren. Wordt het een Skuumkoppe, een Radler of een overheerlijke Franziskaner? Toch liever een witte wijn of de rose? Ook dat is mogelijk. Uiteraard hebben wij de bier en wijn gekoeld staan.

Speelgoed

Wat is er nou leuker dan op vakantie samen met de kids een balletje te trappen, een potje badminton spelen of lekker op het grasveld te frisbeeën. 

Prettige vakantie

Natuurlijk ligt elke dag de krant voor je klaar, want wat is nou een vakantie zonder een krantje en een lekker bakkie koffie?

Wij hopen je graag te verwelkomen in onze supermarkt en wensen je alvast een prettige vakantie!

Website supermarkt:  supermarktgrootslag.nl

In het dorp Andijk zijn tevens 2 supermarkten te vinden.

Andere Faciliteiten