Vakantiepark Medemblik

Vakantiepark Medemblik

Verblijf in een vakantiepark in Medemblik en geniet van de mooie natuur en leuke bezienswaardigheden in de omgeving. Een vakantie in Medemblik betekent even helemaal tot rust komen. Ontdek op uw gemak de mooie musea, de historische havens en het leuke centrum. Medemblik is de oudste stad van Westfriesland en zeker een aanrader voor een vakantie voor jong en oud.

Boek nu uw vakantievilla

Ontdek de bezienswaardigheden in Medemblik

Medemblik zit vol met interessante musea om te bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar het Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij. Dit museum is zeer geschikt om kinderen mee naartoe te nemen. Hier leer je alles over het bakkersleven en mag je zelfs de lekkernijen proeven.

Een ander museum dat leuk is voor jong en oud is het Nederlandse Stoommachinemuseum. Hier vindt u een grote verzameling werkende stoommachines. Stap ook aan boord van de Museum Stoomtram en maak een nostalgisch ritje over de oude spoorlijn tussen Hoorn en Medemblik.

Al u interesse heeft in een stukje geschiedenis uit de middeleeuwen dan is Kasteel Radboud leuk om te bezoeken. Volg een audiotour en ontdek de verschillende monumentalen ruimtes in het kasteel. Kinderen kunnen een speurtocht maken en na afloop kunt u plaatsnemen in het cafe voor een versnapering.

De havens van Medemblik kunt u ook niet overslaan tijdens een verblijf op een vakantiepark in Medemblik. In de binnenstad vindt u vier havens met grote historische waarde. Maak een mooie wandeling en bezoek ook de binnenstad van Medemblik voor winkels en restaurants.

De grote trekpleister van Medemblik is het water. Een vakantie in Medemblik is dan ook niet compleet zonder hier gebruik van te maken. Ga bijvoorbeeld zeilen of kitesurfen op het IJsselmeer of maak een vaartochtje over de grachten.

Huur een vakantiehuis in Medemblik

Verblijf in Medemblik bij Villavakantiepark IJsselhof. Het verkennen van Medemblik gaat gemakkelijk vanuit een van de mooie villa’s en vakantiehuizen. Het centrum van Medemblik ligt maar op 5 kilometer afstand van het park. Verblijf bijvoorbeeld in de Medemblik vakantievilla met open haard en ruime tuin. Of ga voor extra ontspanning en kies voor een verblijf met Finse privé sauna en zonnebank. Villavakantiepark IJsselhof heeft voor iedereen een geschikte vakantiewoning.

Boek hier uw verblijf