Kies voor een verblijf op een vakantiepark aan het IJsselmeer en geniet van alle mogelijkheden rondom het water. De omgeving van het IJsselmeer in Westfriesland biedt veel leuke steden, bezienswaardigheden, musea en attractieparken. Een vakantie aan het IJsselmeer staat garant voor plezier voor de hele familie.

Boek nu uw vakantievilla

Ontdek de bezienswaardigheden rondom het IJsselmeer

Ontdek de vele leuke steden rondom het IJsselmeer. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Medemblik en ontdek het historische centrum en het stoommachinemuseum. Of ga naar Enkhuizen waar u kunt dineren in een van de historische panden en een bezoek kunt brengen aan het Zuiderzeemuseum.

Maak goed gebruik van de nabijheid van het water als u vakantie viert in een vakantiepark bij het IJsselmeer. Ga bijvoorbeeld watersporten. Zo kunt u een stuk gaan zeilen, gaan windsurfen of kitesurfen. Daarnaast is ook vissen en duiken mogelijk in het IJsselmeer.

Op 1 kilometer afstand van Villavakantiepark IJsselhof vindt u het IJsselmeerstrand. Dit strand bevindt zich bij het Vooroever recreatie en natuurgebied en is een prachtige locatie voor recreatie op en om het water. Kom tot rust in het zand of neem een duik in het meer. 

Op de wat minder sportieve dagen kunt u een rondvaart over het IJsselmeer maken in een van de rondvaartboten. U kunt zelf een boot of kano huren of u kunt gebruik maken van de verschillende rondvaarten die elke dag vertrekken vanaf de kade. 

Het gebied rond het IJsselmeer is ook uitermate geschikt voor een fiets- of wandeltocht. Geniet van de prachtige natuur en het uitzicht over het water. Er zijn verschillende routes die u op de fiets of te voet kunt volgen waarbij u langs leuke dorpjes en mooie lunch stops komt. 

Voor kinderen is er ook genoeg te zien en te beleven tijdens een vakantie bij het IJsselmeer. Neem de kinderen bijvoorbeeld mee naar een attractiepark zoals Sprookjeswonderland. Hier kunt u rondlopen in het sprookjesbos, van spannende attracties gebruik maken en een voorstelling bijwonen in het theater.  

Huur een vakantiehuis bij het IJsselmeer

Villavakantiepark IJsselhof bevindt zich in Andijk vlakbij het IJsselmeer. Als u hier verblijft heeft u dus alle voordelen van een vakantiepark bij het water. Kies tussen verschillende villa’s als u uw vakantie gaat boeken. Zo zijn er bijvoorbeeld villa’s aan het water, villa’s met een sauna en villa’s voor grote groepen. Voor ieder is er een geschikte villa te vinden.

Boek hier uw verblijf