Vissen in de omgeving van IJsselhof

Ook in de omgeving van IJsselhof kunt u heerlijk vissen.

Wie de rust van Andijk écht goed tot zich wil laten doordringen, installeert zich bij bij de Karperput de Dobber in Andijk. Deze karperput is het mooiste visstekkie van Andijk. Er is een aangepaste visstek voor gehandicapten, die dan ook regelmatig hier hun lijntje uitgooien. Een dagvergunning kunt u kopen via de website van De Dobber.

Boek uw Visvakantie

Vissen in Andijk

Vissen in Andijk

Geen fanatieke sportvisser maar gewoon zin om een dagje te ontstressen, weg van de dagelijkse beslommeringen? Dan is dit de plek! Veel meer dan een stukje deeg aan de haak is er niet voor nodig. Zo heeft menige hengelaar letterlijk zijn stek gevonden in Andijk. Als het niet langs of op het IJsselmeer is, dan wel aan een van de vele sloten, vaarten, putten en plassen. Meer doorgewinterde hengelsporters zijn hier op jacht naar snoek, snoekbaars, gras en schubkarper, brasem, baars en voorn. Het zwemt hier in alle maten en gewichten en niet zo weinig ook.

Roofvis trollen in omgeving Andijk

Ga een dag mee roofvis trollen op de boot van visgids Tinus Bieshaar uit Andijk. Tinus verzorgd voor u alle spullen om te trollen, tenzij u uw eigen spullen meenemeemt. Voor 1 dag ( 8-16 uur ) betaald u slechts 90 euro voor 1 persoon, voor 2 personen 130 euro. U dient te beschikken over een vispas. Tinus werk in de maanden Juni t/m Mrt. (Foto hiernaast: Tinus in zijn boot)

Wanneer u met Tinus wilt afspreken in uw vakantie is het handig om te reserveren via zijn telefoonnummer 06-38266619, of op zijn mailadres info@visgidswestfriesland.nl

Vissen in het Streekbos

In het Streekbos is er een visplaats welke ook voor mindervaliden toegankelijk is. Door het Streekbos lopen diverse vaarroutes. Er is de mogelijkheid om bootjes te huren zodat er vanuit een bootje gevist kan worden. Het IVN organiseert ook regelmatig rondleidingen, zo neemt Ton Groen regelmatig mensen mee op te vissen in het Streekbos.

Dit alles maakt dat villavakantiepark IJsselhof de ideale plaats is voor visliefhebbers in Noord Holland.

Vissen in het IJsselmeer

Vissen in het IJsselmeer
 Op het IJsselmeer "trollen" de specialisten met kunstaas op snoekbaars en baars. Bij de Vooroever / Haven van Andijk zijn er veel waad mogelijkheden voor de vliegvissers op brasem, baars, winde en blankvoorn. Ook In de polder van Andijk is het voor vliegvissers heel geschikt om naar windes en ruisvoorns te struinen.

Selecteer uw Visvilla

Aanbiedingen