Vakantievillas met eigen vissteiger

Heerlijk vissen in Noord-Holland vanaf de steiger van uw vakantievilla

Villavakantiepark IJsselhof ligt in Andijk aan het IJsselmeer. De binnenwateren van het park staan in verbinding met het IJsselmeer. Bijna al onze vakantievilla's hebben een eigen vissteiger.

Naast de vissteigers bij de villa’s is er ook nog een vissteiger bij het meertje op het park en de steiger achter de receptie is ook een zeer mooie visstek. Zo beleeft u op Villavakantiepark IJsselhof een prachtige visvakantie, waar u in alle rust heerlijk kunt vissen aan rijk viswater.

Villatype kiezen

Vakantiehuizen van de villatypes: Hoorn-Wellness-4 ,  Hoorn-6Medemblik-Wellness-6Medemblik-14 , hebben allen een eigen vissteiger. Huizen van de villatypes Medemblik-6 en Medemblik-8 hebben ook vaak een vissteiger, selecteert u dan een huisje mbv een voorkeursboeking.

De Hoorn-Wellness-4 villa's liggen aan een breed water met een prachtig weids uitzicht. De Hoorn-6 villa's dito, maar dan met een groen uitzicht op bos. Bij de Medemblik villa's zwemt veel karper en blankvoorn. Dit villatype is ideaal voor kinderen, maar natuurlijk ook voor volwassenen.

Selecteer uw vakantievilla

Visbestand en vis uitzetten

IJsselhof heeft een rijk karperbestand. In de binnenwateren rondom de vakantievilla's op IJsselhof zwemmen oa Schubkarpers, Spiegelkarpers, Rijenkarpers, Kruiskroeskarpers en Graskarpers. Ook zwemt er Witvis zoals Blankvoorn en Brasem. We vragen u de vis na vangst terugtezetten. Afgelopen Juli '20 hebben we 250 speciale karpers uitgezet, ter verrijking van het visbestand. Op vrijdag 2 oktober zullen wij nogmaals 300 speciale karpers uitzetten.

Vissen in de omgeving
Ook in de omgeving van IJsselhof kunt u heerlijk vissen. Wie de rust van Andijk écht goed tot zich wil laten doordringen, installeert zich bij bij de Karperput de Dobber in Andijk. Deze karperput is het mooiste visstekkie van Andijk. Er is een aangepaste visstek voor gehandicapten, die dan ook regelmatig hier hun lijntje uitgooien.

Visvakantie in Andijk

Andijk
Geen fanatieke sportvisser maar gewoon zin om een dagje te ontstressen, weg van de dagelijkse beslommeringen? Dan is dit de plek! Veel meer dan een stukje deeg aan de haak is er niet voor nodig. Zo heeft menige hengelaar letterlijk zijn stek gevonden in Andijk. Als het niet langs of op het IJsselmeer is, dan wel aan een van de vele sloten, vaarten, putten en plassen. Meer doorgewinterde hengelsporters zijn hier op jacht naar snoek, snoekbaars, karper, brasem, baars en voorn. Het zwemt hier allemaal en niet zo weinig ook.

In en om Andijk zijn voldoende mogelijkheden voor vissers die zich willen specialiseren in gras- en schubkarper, of op brasem, snoeken, snoekbaarzen en andere soorten die hier letterlijk in alle maten en gewichten zijn gevangen.

IJsselmeer
In de polder van Andijk is het voor vliegvissers heel geschikt om naar windes en ruisvoorns te struinen. Of ga het IJsselmeer op, waar de specialisten met kunstaas op snoekbaars en baars ‘trollen’. Bij de Vooroever / Haven van Andijk zijn er veel waad mogelijkheden voor de vliegvissers op brasem, baars, winde en blankvoorn.

Streekbos
In het streekbos is er een visplaats welke ook voor mindervaliden toegankelijk is. Door het streekbos lopen diverse vaarroutes. Er is de mogelijkheid om bootjes te huren zodat er vanuit een bootje gevist kan worden. Het IVN organiseert ook regelmatig rondleidingen, zo neemt Ton Groen regelmatig mensen mee op te vissen in het Streekbos.

Dit alles maakt dat villavakantiepark IJsselhof de ideale plaats is voor visliefhebbers in Noord Holland.

Visvakantie in Noord - Holland

Luxe vakantievilla's in Noord-Holland

  • In Andijk (NH) aan het IJsselmeer
  • Nabij Hoorn, Enkhuizen en Medemblik
  • Luxe vakantievilla's met sauna
  • Kindvriendelijke vakantiehuizen

Aanbiedingen