Villavakantiepark IJsselhof

Villavakantiepark IJsselhof

  • In Andijk (NH) aan het IJsselmeer
  • Vlakbij Hoorn, Enkhuizen en Medemblik
  • Luxe villa's met eigen vissteiger
  • Rijk karper en witvis bestand

Vakantievillas met eigen vissteiger

Heerlijk vissen in Noord-Holland vanaf de steiger van uw vakantievilla

Villavakantiepark IJsselhof ligt in Andijk aan het IJsselmeer. De binnenwateren van het park staan in verbinding met het IJsselmeer. Bijna al onze vakantievilla's hebben een eigen vissteiger.

Naast de vissteigers bij de villa’s is er ook nog een vissteiger bij het meertje op het park en de steiger achter de receptie is ook een zeer mooie visstek. Zo beleeft u op Villavakantiepark IJsselhof een prachtige visvakantie, waar u in alle rust heerlijk kunt vissen aan rijk viswater.

Villatype kiezen

Vakantiehuizen van de villatypes: Hoorn-Wellness-4 ,  Hoorn-6Medemblik-Wellness-6Medemblik-14 , hebben allen een eigen vissteiger. Huizen van de villatypes Medemblik-6 en Medemblik-8 hebben ook vaak een vissteiger, selecteert u dan een huisje mbv een voorkeursboeking.

De Hoorn-Wellness-4 villa's liggen aan een breed water met een prachtig weids uitzicht. De Hoorn-6 villa's dito, maar dan met een groen uitzicht op bos. Bij de Medemblik villa's zwemt veel blankvoorn en karper. Dit villatype is ideaal voor kinderen, maar natuurlijk ook voor volwassenen.

Selecteer uw vakantievilla

Visbestand en vis uitzetten

IJsselhof heeft een rijk karperbestand. In de binnenwateren rondom de vakantievilla's op IJsselhof zwemmen oa Schubkarpers, Spiegelkarpers, Rijenkarpers en Graskarpers. Ook zwemt er Witvis zoals Blankvoorn en Brasem. We vragen u de vis na vangst terugtezetten.
Afgelopen februari '20 hebben we 100 kilo blankvoorn en 200 speciale karpers uitgezet, ter verrijking van het visbestand.

Vissen in de omgeving
Ook in de omgeving van IJsselhof kunt u heerlijk vissen. Wie de rust van Andijk écht goed tot zich wil laten doordringen, installeert zich bij bij de Karperput de Dobber in Andijk. Deze karperput is het mooiste visstekkie van Andijk. Er is een aangepaste visstek voor gehandicapten, die dan ook regelmatig hier hun lijntje uitgooien.

Aanbiedingen