Villavakantiepark IJsselhof

Villavakantiepark IJsselhof

  • In Andijk (NH) aan het IJsselmeer
  • Vlakbij Hoorn, Enkhuizen en Medemblik
  • Luxe villa's met eigen vissteiger
  • Rijk karperbestand

Vakantievillas met eigen vissteiger

Heerlijk vissen in Noord-Holland vanaf de steiger van de vakantievilla

Villavakantiepark IJsselhof ligt in Andijk aan het IJsselmeer. De binnenwateren van het park staan in verbinding met het IJsselmeer. Bijna al onze vakantievilla's hebben een eigen vissteiger.

Ook zijn er mooie visstekken en steigers achter de receptie en bij het vismeer waar je in alle rust heerlijk kunt vissen.

Villatype kiezen

IJsselhof heeft verschillende typen villa's, qua ligging, comfort en aantal personen. De Hoorn Wellness 4 en Hoorn 6 liggen aan een breed water met een prachtig uitzicht.

De Medemblik villatype's liggen aan onze tussensloot, hier zwemmen oa veel kleine karpers. Deze villatypen zijn ideaal voor kinderen, maar natuurlijk ook voor volwassenen.

Meer informatie over de Visvillatype's

Visbestand en vis uitzetten

In de binnenwateren rondom de vakantievilla's zwemmen oa Schubkarpers, Spiegelkarpers, Rijenkarpers, Kruiskroeskarpers en Witvis. Regelmatig zetten we nieuwe Karpers uit. In het voorjaar van 2024 gaan we oa 2 excusieve Japanse koikarpers uitzetten (zie foto). Lees meer hierover op de pagina visbestand

Nieuw: een hoogbezet karperslootje, meld u zich bij de receptie wanneer u daar wilt vissen. 

Voor het visplezier van alle gasten, vragen wij u de vissen weer terug te zetten in het water.

Vistips IJsselhof

Vistips voor karpervissen op IJsselhof: Gooi een klein handje met Carp Pro Plus pellets lokvoer in het water en ga daar met jouw dobber/pen bovenop vissen. Je kunt een pellet aan elastiek gebruiken als aas. Wanneer je met vast lood vist, gebruik dan 30 á 50 gram lood en een 25cm onderlijn, ivm onze zachte Westfriese bodem. Meer vistips en veel gestelde vragen voor vissen bij IJsselhof.

Voor de gezondheid van onze vissen adviseren wij Carp Pro producten, deze kun je bij onze receptie kopen of meereserveren bij de boeking.

Visvakantie in Andijk

Ook in de omgeving van IJsselhof kunt u heerlijk vissen. Als het niet langs of op het IJsselmeer is, dan wel aan een van de vele sloten, vaarten, putten en plassen.

Wie de rust van Andijk écht goed tot zich wil laten doordringen, installeert zich bij bij de Karperput de Dobber in Andijk. Deze karperput is het mooiste visstekkie van Andijk.

Meer informatie over vissen in de omgeving van IJsselhof

Boek uw Visvakantie

Aanbiedingen