Heerlijk vissen in het Westfriese Andijk vanaf de steiger van uw vakantievilla

De binnenwateren van het park staan in verbinding met het IJsselmeer. Bijna al onze vakantievilla's hebben een eigen vissteiger.

Naast de vissteigers bij de villa’s is er ook nog een vissteiger bij het meertje op villavakantiepark IJsselhof en de steiger achter de receptie is ook een zeer mooie visstek. Zo beleeft u op IJsselhof een prachtige visvakantie, waar u in alle rust heerlijk kunt vissen.

Een aantal vakantievilla's hebben geen eigen vissteiger:  de groepsaccommodatie Alkmaar, de woonboerderij Andijk en enkele types Medemblik 8 en Kindervilla's en Vakantievilla 701 en 702.

Bekijk de vakantievilla's

Vakantiehuis met vissteiger

IJsselhof heeft een rijk karperbestand. In de binnenwateren rondom de vakantievilla's op IJsselhof zwemmen oa Graskarpers, Schubkarpers en Spiegelkarpers. Ook zwemt er Witvis zoals Brasem en Blankvoorn.
Afgelopen januari '19 hebben we een kleine 100 kilo blankvoorn en een kleine 200 karpers uitgezet, waaronder rijenkarpers, schubkarpers en spiegelkarpers uitgezet, ter verrijking van het visbestand.

Vissen in de omgeving
Ook in de omgeving van IJsselhof kunt u heerlijk vissen. Wie de rust van Andijk écht goed tot zich wil laten doordringen, installeert zich bij bij de Karperput de Dobber in Andijk. Deze karperput is het mooiste visstekkie van Andijk. Er is een aangepaste visstek voor gehandicapten, die dan ook regelmatig hier hun lijntje uitgooien.

Visvakantie in Nederland

Andijk
Geen fanatieke sportvisser maar gewoon zin om een dagje te ontstressen, weg van de dagelijkse beslommeringen? Dan is dit de plek! Veel meer dan een stukje deeg aan de haak is er niet voor nodig. Zo heeft menige hengelaar letterlijk zijn stek gevonden in Andijk. Als het niet langs of op het IJsselmeer is, dan wel aan een van de vele sloten, vaarten, putten en plassen. Meer doorgewinterde hengelsporters zijn hier op jacht naar snoek, snoekbaars, karper, brasem, baars en voorn. Het zwemt hier allemaal en niet zo weinig ook.

In en om Andijk zijn voldoende mogelijkheden voor vissers die zich willen specialiseren in gras- en schubkarper, of op brasem, snoeken, snoekbaarzen en andere soorten die hier letterlijk in alle maten en gewichten zijn gevangen.

Bekijk de vakantievilla's

IJsselmeer
In de polder van Andijk is het voor vliegvissers heel geschikt om naar windes en ruisvoorns te struinen. Of ga het IJsselmeer op, waar de specialisten met kunstaas op snoekbaars en baars ‘trollen’. Bij de Vooroever / Haven van Andijk zijn er veel waad mogelijkheden voor de vliegvissers op brasem, baars, winde en blankvoorn.

Streekbos
In het streekbos is er een visplaats welke ook voor mindervaliden toegankelijk is. Door het streekbos lopen diverse vaarroutes. Er is de mogelijkheid om bootjes te huren zodat er vanuit een bootje gevist kan worden. Het IVN organiseert ook regelmatig rondleidingen, zo neemt Ton Groen regelmatig mensen mee op te vissen in het Streekbos.

Dit alles maakt dat villavakantiepark IJsselhof de ideale plaats is voor visliefhebbers in Noord Holland.

Visvakantie in Noord - Holland

Luxe vakantievilla's in Noord-Holland

  • In Andijk (NH) aan het IJsselmeer
  • Nabij Hoorn, Enkhuizen en Medemblik
  • Luxe vakantievilla's met sauna
  • Kindvriendelijke vakantiehuizen

Aanbiedingen