Winkelcentrum Beldershof

Winkelcentrum ‘Beldershof’ is het winkelcentrum van Andijk, en heeft een ruime parkeergelegenheid voor en rondom de winkels. Parkeren is rond het winkelcentrum gratis, en stelt u in staat om uw dagelijkse boodschappen makkelijk in uw auto te laden. ‘Beldershof’ is geheel overdekt waardoor het ook met slecht weer prettig winkelen is. Rondom het winkelcentrum vindt u een glasbak en een aantal speeltoestellen voor de allerkleinsten.

Het winkelcentrum 'Beldershof' bestaat sinds 1991, maar er zijn al meer dan 150 jaar winkels in het centrum van Andijk. Voor consumenten biedt het winkelcentrum een verscheidenheid aan winkels, met onder anderen een slager, bakker en een supermarkt.

Winkelcentrum ‘Beldershof’ heeft in 2003 een renovatie ondergaan waarbij het winkel aanbod gelijk is gebleven maar de ruimte voor een aantal winkels groter is geworden. Ook heeft het straat beeld om het winkelcentrum heen een een nieuw uiterlijk gekregen waarbij de maximum snelheid rond het winkelcentrum is terug gebracht van 50 naar 30 km. p/u. Tevens is er meer parkeer ruimte gekomen rond om het winkelcentrum en is er meer "plein" ontstaan, waardoor de ruimte is voor voetgangers is vergroot. Ook is er in de zomer maanden meer plaats voor een terras, en kunnen kinderen veilig spelen.

Adres:
"Winkelcentrum Beldershof"
Middenweg 65b, 1619 BN Andijk

Bekijk de vakantiehuisjes

Aanbiedingen