Altijd <strong>zwemweer</strong>

Altijd zwemweer

Of het nu een hittegolf is of het regent heel de dag, het is altijd zwemweer. Bij villavakantiepark IJsselhof kun je dan ook heerlijk overdekt zwemmen in binnenzwembad "de Oase", inclusief kinderbad voor de kleintjes.

Boek nu

Overdekt zwembad "De Oase" Andijk

Alle gasten van Villavakantiepark IJsselhof kunnen gratis gebruik maken van overdekte zwembad "de Oase". U bent verzekerd van een leuke activiteit naast de deur! Of u nu op zoek bent naar een vakantiepark met zwembad, omdat u in de zomer tijdens de warmste dagen even lekker even wilt afkoelen, of omdat u in de winter juist wilt genieten van de weldadige warmte van een zwembad: bij Villavakantiepark IJsselhof bent u aan het juiste adres!

“De Oase” is een multifunctioneel zwembad, waar u als zwemliefhebber kan gaan sporten of recreëren. Het zwembad is overzichtelijk en kindvriendelijk. Bij mooi weer is de zonneweide naast het zwembad heerlijk om na een stukje gezwommen te hebben te zonnen.

Geniet van uw vakantie in het zwembad ‘’De Oase’’

Boek nu uw vakantiebungalow met overdekt zwembad!

In de omgeving zijn er meerdere alternatieven, wij adviseren De Zeehoek in Wervershoof  (3 km),  Enkhuizerzand in Enkhuizen (12 km) en De Waterhoorn in Hoorn (18 km).

Een duik in <em><strong>natuurlijk</strong></em> zwemwater

Een duik in natuurlijk zwemwater

Naast het overdekt zwembad is er op villavakantiepark IJsselhof ook de mogelijkheid om een duik te nemen in het natuurlijk zwemwater bij het natuurstrandje.

Als het nog niet warm genoeg is kun je ook heerlijk pootjebaden vanaf de loopsteiger.

Bekijk de vakantievilla's