Overdekt winkelen

Winkelcentrum

Winkelcentrum Beldershof is het winkelcentrum van Andijk en heeft een ruime parkeergelegenheid voor en rondom de winkels. Parkeren is rond het winkelcentrum gratis en je kunt hier de dagelijkse boodschappen makkelijk in de auto te laden.

Winkelcentrum

Winkelcentrum Beldershof is geheel overdekt waardoor het ook met slecht weer prettig winkelen is. Rondom het winkelcentrum is er een glasbak en zijn er een aantal speeltoestellen voor de allerkleinsten.

Winkelcentrum Beldershof bestaat sinds 1991, maar er zijn al meer dan 150 jaar winkels in het centrum van Andijk. Voor consumenten biedt het winkelcentrum een verscheidenheid aan winkels, met onder anderen een slager, bakker en een supermarkt.

Winkelcentrum Beldershof heeft in 2003 een renovatie ondergaan waarbij het winkel aanbod gelijk is gebleven maar de ruimte voor een aantal winkels groter is geworden. Ook heeft het straat beeld om het winkelcentrum heen een een nieuw uiterlijk gekregen waarbij de maximum snelheid rond het winkelcentrum is terug gebracht van 50 naar 30 kilometer per uur. Tevens is er meer parkeerruimte gekomen rond om het winkelcentrum en is er meer "plein" ontstaan, waardoor de ruimte voor voetgangers is vergroot. Ook is er in de zomermaanden meer plaats voor een terras. Kinderen kunnen hier veilig spelen.

Adres
Winkelcentrum Beldershof
Middenweg 65b
1619 BN Andijk