Plezier voor jong en oud

Dagje uit

Batavia Stad

Batavia Stad

Shop till you drop

Shopliefhebbers opgelet: in Batavia Stad Fashion Outlet vind je heel veel winkels met mode, schoenen, lingerie, parfums en sport- en buitenkleding. Batavia Stad Fashion Outlet is een populaire bestemming voor modeliefhebbers in Lelystad. Er worden producten van ruim tweehonderdvijftig internationale merken aangeboden.

Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland

Beleef de bewondering

Sprookjeswonderland Enkhuizen is een betoverende plek vol magie en avontuur voor het hele gezin. Dwaal door het sprookjesbos en kabouterdorp!

Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum

Zuiderzeeschatten

Het Zuiderzeemuseum richt zich op de geschiedenis, actualiteit en toekomst van het IJsselmeergebied. De thema’s water, ambachten en gemeenschappen staan hierbij centraal.

Stoommachinemuseum

Stoommachinemuseum

Imposante stoommachines

Het museum heeft een grote collectie stoommachines, welke deels nog werken. Op stoomdagen wordt het vuur opgestookt en draaien de machines onder stoom!

Evenementen

Evenementen

Het hele jaar door

West-Friesland bruist van de evenementen. In en rondom Andijk worden jaarlijks allerlei leuke evenementen georganiseerd. Bekijk wat er allemaal te doen is!

Klimpark Streekbos

Klimpark Streekbos

Avontuurlijk en spannend

Een spectaculair klimpark met meer dan 400 meter aan hindernissen, verschillende ziplines en hoogtes variërend van 3 tot 9 meter.

Indoorspeeltuin FunFestijn

Indoorspeeltuin FunFestijn

1000m2 aan speelplezier

FunFestijn is een binnenspeeltuin en een buitenspeeltuin met aandacht voor kind en ouder. Urenlang speelplezier voor grote én kleine kinderen.

Vlindorado

Vlindorado

Een unieke belevenis

Ontdek de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud in Vlindertuin Vlindorado!

Markten

Markten

Lokale lekkernijen

Een favoriete activiteit voor veel vakantiegangers is een bezoekje aan een markt. Proef de ambachtelijke streekproducten en de heerlijkste delicatessen.