Overnachten bij Batavia Stad - Villavakantiepark IJsselhof

Stel je een dag vol winkelplezier voor in Batavia Stad, waar zoveel leuke winkels zijn dat het een garantie is dat je slaagt. Op korte afstand van Batavia Stad ligt Villavakantiepark IJsselhof, een premium vakantiepark met ruime vakantiehuisjes en faciliteiten/voorzieningen. 

 

Bataviastad Outlet Shopping Lelystad

Batavia Stad outlet shopping is dé plek voor de prijsbewuste merkkoper: Verliefd op de merken, verleid door de prijzen. In Batavia Stad vind je een groot aanbod van nationale en internationale topmerken op het gebied van dames-, heren- en kinderkleding. Maar ook voor schoenen, serviesgoed, cadeauartikelen, juwelen en beautyproducten kun je je helemaal laten gaan.

Altijd 30% tot 70% korting

In Batavia Stad outlet shopping krijg je altijd 30 tot 70% korting! Elke winkel heeft bovendien de 'The best offer' die extra aantrekkelijk is. Met meer dan 60 winkels waar fabrikanten van internationale topmerken hun voorlaatste collecties en artikelen uit overproducties aanbieden, wordt de kans van slagen wel erg groot.

Bekijk hier alvast alle aanbiedingen

364 dagen per jaar geopend

Het hele jaar door, 7 dagen per week. En tussen het winkelen door kun je natuurlijk even tot rust komen met een hapje of drankje bij één van onze horecagelegenheden.

Batavia Stad outlet shopping is 364 dagen per jaar geopend, 7 dagen per week, van 10.00 tot 18.00 uur.
Afwijkende openingstijden op enkele feestdagen en weekenden.

Honden welkom

Let op! Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Overnachten bij Batavia Stad

Overnachten op Villavakantiepark IJsselhof

Na een dag shoppen, wat is dan echt lekker? Juist, even lekker tot rust komen. Daar is Villavakantiepark IJsselhof uitermate geschikt voor, door de vele rustig gelegen vakantiehuisjes (aan het water of dicht bij de faciliteiten). En dat op slechts een korte afstand van Batavia Stad Outlet.

Vakantiehuisjes tot 16 personen

Een weekend weg met vrienden of familie. Dan kan een bezoek aan Batavia Stad zeker niet ontbreken. Overnachten op Villavakantiepark IJsselhof komt dan goed uit. Kies uit een van de ruime vakantiehuisjes tot maar liefst 16(!) personen.

*Honden zijn welkom in de vakantiehuisjes.

Overnachten op Villavakantiepark IJsselhof