Pony vakantie

Vier uw Ponyvakantie bij Villavakantiepark IJsselhof te Andijk, Noord-Holland. Voor veel kinderen is een pony vakantie een droom! Paarden borstelen en knuffelen, en natuurlijk het allerleukste: het rijden op een pony. Geweldig! Natuurlijk gaan ze niet alleen op pad, het rijden en ook het verzorgen gebeurd onder begeleiding. Niet alleen veilig, ook leren ze heel veel over de pony’s en de verzorging. Tot snel op het leukste pony vakantiepark van Nederland! 

Bekijk de vakantievilla's

Ponyranch IJsselhof

Ponyranch IJsselhof heeft pony's geschikt voor kinderen van alle leeftijden.
Kinderen kunnen dagelijks ponyrijden over het vakantiepark. Een ritje van 20 á 25 minuten kost € 6,00. 

Buitenritjes

Naast een ritje op het park is er de mogelijkheid om een buitenrit te maken. Dit kan vanaf 12 jaar en enige ervaring is vereist. Ook voor volwassenen tot 75kg is dit zeer geschikt. De buitenrit duurt ongeveer een uur en kost € 18,-. Het is ook mogelijk om een privéles van een half uur te bespreken, deze kost € 12,-.* 

Reserveren

Er dient wel gereserveerd te worden en bij drukte hebben de stapritjes met kinderen voorrang op de buitenritten/privélessen. Reserveren kan bij de ponyranch zelf, indien de beheerster aanwezig is. De beheerster is telefonisch te bereiken op 06-27656260.

Locatie ponyranch

De ponyranch bevindt zich schuin tegen over het zwembad.
* Er wordt niet pony gereden tijdens slechte weersomstandigheden, bij hitte gaan privé ritten niet door.

Pony vakantie noord holland

Ponyvakantie in Noord-Holland

  • In Andijk (NH) aan het IJsselmeer
  • Nabij Hoorn, Enkhuizen en Medemblik
  • Luxe vakantievilla's
  • Kindvriendelijke vakantiehuizen

Ponyvakantie boeken