Vakantiehuis aan viswater

Villa’s met eigen vissteiger

Ben je als visliefhebber op zoek naar een vakantiehuis aan een viswater? Op Villavakantiepark IJsselhof heb je de keuze uit 8 verschillende types vakantievilla’s met een eigen vissteiger. Gooi vanaf je eigen villa een hengeltje uit! Naast een eigen steiger zijn de villa’s ook van veel andere gemakken voorzien. Ultiem ontspannen? Dit doe je in één van onze wellnessvilla’s. Kom tot rust in de traditionele Finse sauna, stoomcabine of in het bubbelbad. Welk vakantiehuis aan het viswater kies jij?

Ontdek de vismogelijkheden

Villavakantiepark IJsselhof is gelegen aan het prachtige IJsselmeer. Het IJsselmeer is een uitgestrekt zoetwatermeer, waar genoeg plekken zijn om te vissen. Je vindt hier ook veel verschillende visstekken en daarom is het IJsselmeer een zeer geschikte locatie voor een visvakantie! Het IJsselmeer is voor de ervaren visser een uitdagende plek, omdat het meer groot en diep is. Lukt het jou om een snoek, karper of winde te vangen? Verblijf dicht bij het IJsselmeer een boek een vakantiehuis aan een viswater op Villavakantiepark IJsselhof. 

Eindeloos plezier

Villavakantiepark IJsselhof is er altijd iets te doen, ook als het weer tegenzit. Dankzij alle faciliteiten op en rondom het park hoeft niemand zich te vervelen bij ons. Als gast kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten op naastgelegen park Het Grootslag. Ben je sportief aangelegd? Daag je vakantievrienden uit voor een wedstrijdje tennis, volleybal of voetbal. Dierenliefhebbers zijn welkom bij de kinderboerderij naast het park, waar je konijnen, kippen en geiten vindt. Op onze ponyranch kun je pony’s borstelen, knuffelen, en natuurlijk een ritje met ze maken.

Unieke locatie 

Genoeg vissen gevangen? Naast vissen is er natuurlijk veel meer te beleven op en rondom Villavakantiepark IJsselhof. Villavakantiepark IJsselhof is gelegen in de regio West-Friesland, waar je veel polders, historische steden en schilderachtige dorpen vindt. Omdat het park direct aan het IJsselmeer ligt, is dit voor water(sport)liefhebbers ook een paradijs. Op slechts 1 kilometer van het park vind je het strand van Andijk, waar windsurfers en kitesurfers kunnen genieten van de perfecte omstandigheden. Wil je op een iets rustigere manier het meer ontdekken? Huur dan een elektrisch aangedreven fluisterboot of kano of ga mee met een rondvaart. 

Visavontuur wacht op jou!

Hou je van vissen en ben je op zoek naar een vakantiehuis aan een viswater? Kom dan naar Villavakantiepark IJsselhof, bij ons beleef je een onvergetelijke visvakantie.