Vakantiehuis IJsselmeer

De luxe van thuis en heerlijk overnachten met een vakantiegevoel. Bij Villavakantiepark IJsselhof ervaar je niet anders! Onze vakantiehuizen aan het IJsselmeer bieden de perfecte mix van luxe, genieten en vakantie vieren.

Vakantiehuizen voor 2 tot 16 personen
Ligging aan het water of dicht bij alle faciliteiten
Boek nu extra voordelig

Ontdek het IJsselmeer

Ontdek het IJsselmeer

Een paradijs

Boottochten, watersporten beoefenen, wandelen langs het water, een kijkje nemen in de jachthaven. Het IJsselmeer is echt een geweldig paradijs. Wat wil jij zeker doen tijdens je vakantie aan het IJsselmeer?

Onze vakantiehuizen aan het IJsselmeer

Eén van de bekendste meren van Nederland: het IJsselmeer. Jaarlijks trekken veel toeristen hiernaartoe. En met een reden. Want je kan hier echt heel veel leuke activiteiten doen tijdens een weekendje weg of vakantie. Maar je hebt er ook, vooral als je van een luxe vakantie houdt, mooie vakantiehuizen met een ligging aan het IJsselmeer. Daarvoor moet je bij Villavakantiepark IJsselhof zijn. 

Ruime keuze

Dit prachtige vakantiepark biedt maar liefst 10 ruime en luxe vakantievilla's aan. En 7 daarvan liggen direct aan het water en op loopafstand van het IJsselmeer. 

2 tot 16 personen

De vakantiehuizen bieden plek aan maximaal 16 personen. Er zijn vakantiehuizen speciaal voor gezinnen zoals de Kindervilla maar er zijn ook vakantiehuizen speciaal voor groepen zoals Alkmaar 12 en Andijk 15+1.

Speciaal voor visliefhebbers

Samen met vrienden vissen aan het IJsselmeer? Villavakantiepark IJsselhof staat bekend als een prachtige vislocatie in deze regio en biedt diverse vakantiehuizen met een vissteiger. Indien je een vakantiehuisje met eigen vissteiger wilt huren, bekijk hier eerst welke dat zijn. 

Bekijk alle vakantiehuizen

Pak die korting!

Ja, wij hebben diverse vakantiehuizen die je voor een laag tarief kan boeken. Want extra voordelig verblijven in een luxe vakantievilla én aan het IJsselmeer zorgt voor een geweldige vakantie.

Bekijk snel onze aanbiedingen en acties en boek! 

Aanbiedingen IJsselhof