Vakantiehuis met vissteiger

Stel je voor: je opent de deur van jouw vakantievilla en staat meteen op jouw eigen vissteiger. De visvakantie kan meteen beginnen! Villavakantiepark IJsselhof, met een directe ligging aan het Ijsselmeer, biedt diverse vakantiehuisjes met een vissteiger. 

Ontdek onze vakantiehuisjes met een vissteiger

Beleef een fantastische visvakantie in Noord-Holland

Op een premium vakantiepark in Noord-Holland, aan het Ijsselmeer, beleef je een fantastische visvakantie. Je hoeft niet de auto in te stappen om op je gewenste vislocatie aan te komen. Je hebt de visvijver gewoon als voortuin tijdens een verblijf in een van onze vakantiehuisjes. 

Onze luxe villa's bieden niet alleen directe toegang tot het water,  maar ook comfort en luxe, waardoor je op elk moment van de dag kunt genieten van je favoriete hobby. Dat maakt Villavakantiepark IJsselhof een prachtige visbestemming in Noord-Holland.

Vakantiehuis met vissteiger

Onze vakantiehuisjes met vissteiger

Medemblik Luxe 4:  Villa met sauna en 2e tv (huisnrs met vissteiger 746, 748, 750, 758 en 782) 

Medemblik Wellness 6:  Luxe huis met sauna en 2e tv (huisnrs met visteiger 747, 749, 757, 759 en 760) 

Medemblik 6: Ruim en comfortabel vakantiehuis (huisnrs met vissteiger 706, 709, 711 tm 716, 745, 753, 754, 761, 766, 780, 781). 

Medemblik 8:  Vakantievilla met 4 slaapkamers en 2 badkamers (huisnrs met vissteiger 708, 710, 777, 778 en 779)

Medemblik 14: Luxe groepshuis met serre (huisnrs met visteiger 752 en 756)

* De Medemblik villatyp's liggen aan een tussensloot, hier zwemmen o.a. veel kleine karpers. Deze villatypen zijn ideaal voor kinderen, maar natuurlijk ook voor volwassenen.

De tussensloot is op een paar plaatsen breder. Hier hebben we een paar kleine ronde vijvertjes gegraven. Dit is oa bij de Medemblik huisnummers 781, 780, 778 en 779. En bij de Medemblik huisnummers 708, 714, 715. Bij de huisnummers 710, 712 is de tussenloot ook iets breder. 

Boek een vakantiehuisje met steiger

Een overvloed aan vissoorten

De wateren rondom Villavakantiepark IJsselhof zijn rijk aan verschillende vissoorten, waaronder schubkarpers, spiegelkarpers, rijenkarpers, kruiskroeskarpers en witvis. Wij willen een gezond ecosysteem behouden en dat betekent dat we regelmatig nieuwe karpers uitzetten, waaronder binnenkort twee exclusieve Japanse koikarpers.

Voor degenen die op zoek zijn naar een extra uitdaging, bieden we nu ook een hoogbezet karperslootje aan, waarvoor je je eenvoudig kunt aanmelden bij de receptie.

Vistips voor een succesvolle visvakantie

Als ervaren vissers weten we dat de juiste techniek het verschil kan maken tussen een goede vangst en een teleurstellende dag aan het water. Daarom delen we graag enkele handige vistips voor een succesvol visavontuur bij Ijsselhof:

  • Gebruik Carp Pro Plus pellets als lokvoer en aas voor karpervissen. Een klein handje volstaat om de vissen naar je stek te lokken.
  • Voor het vissen met dobber of pen is het aan te raden om een pellet aan elastiek te gebruiken als aas.
  • Bij het gebruik van vast lood, kies voor 30 tot 50 gram lood en een onderlijn van ongeveer 25 cm, met het oog op onze zachte Westfriese bodem.