Beleef een onvergetelijke vakantie in Andijk

Een prachtige ligging in Andijk en aan het water, ruime en comfort (wellness)vakantiehuisjes én zoveel te beleven voor jong en oud. Villavakantiepark IJsselhof in Andijk heeft echt iets speciaals. Jouw vakantie wordt hier onvergetelijk.

Aan het IJsselmeer
Vakantiehuisjes voor 4 tot 16 personen
Premium faciliteiten

Beleef een heerlijke vakantie in Andijk

De volgende vakantiebestemming staat vast: het wordt Andijk in Noord-Holland. Een klein dorpje met een jachthaven, zandstrand en... Villavakantiepark IJsselhof. Een gewaardeerd vakantiepark in het groen van Andijk, met o.a. luxe vakantiehuisjes (sommige huisjes met wellness of vissteiger), premium faciliteiten op en rondom het park en een ligging aan het water. 

Met een prachtige ligging direct an het IJsselmeer staat jouw vakantie volledig in het teken van: rust, wateractiviteiten (watersport en vissen), eindeloos genieten en gezelligheid. 

Zien we jou dit jaar op ons vakantiepark in Andijk? Wij heten je van harte welkom en bezorgen je graag een onvergetelijke vakantie in Andijk. Tot snel! 

Bekijk het aanbod - Bekijk onze acties

Activiteiten en faciliteiten op en rondom het park

Er is zoveel te doen op en rondom het vakantiepark dat je je geen moment hoeft te vervelen. Van zwemmen tot vissen en van knuffelen met pony's tot genieten in een recreatiegebied met strandjes. En zo is er nog veel meer te beleven!