Vakantiepark Noord-Holland

Ben je toe aan een onbezorgde en onvergetelijke vakantie? Kom dan naar Villavakantiepark IJsselhof! Villavakantiepark IJsselhof is een gemoedelijk vakantiepark in Noord-Holland. Het park ligt in het Westfriese dorpje Andijk, direct aan het prachtige IJsselmeer. Er is hier voor iedereen iets te beleven. In West-Friesland vind je veel historische dorpen, waaronder Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Door de unieke ligging aan het IJsselmeer is Villavakantiepark IJsselhof ook de perfecte vakantiebestemming voor water(sport)liefhebbers.

Luxe en ruime accommodaties

Slaap in een luxe vakantievilla of kies voor een ruime en comfortabele Safari Lodge. Op ons vakantiepark in Noord-Holland heb je keuze uit 10 verschillende vakantievilla’s. De ene accommodatie is nog luxer dan de ander! Kies uit een villa met Finse privé sauna, zonnebank, stoomcabine of bubbelbad. Voor grotere gezelschappen tot maximaal 15 personen hebben we ook villa's in ons aanbod. Vier je familie- of vriendenweekend aan het op ons vakantiepark in Noord-Holland. Wil je het kampeergevoel ervaren, maar dan met wat meer luxe? Kies dan voor één van de Safari Lodges. De Safari Lodges zijn ruim en comfortabel ingericht en zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

Geen tijd voor verveling

Op en rondom Villavakantiepark IJsselhof zijn er heel veel faciliteiten. Als gast mag je ook gebruik maken van alle faciliteiten op naastgelegen park Het Grootslag. Duik in het verwarmde binnenbad van zwembad ‘De Oase’ of bezoek op warme dagen één van de recreatiegebieden met strandjes in de omgeving. Zin in iets actiefs? Huur dan een fiets en kies een leuke fietsroute uit. 

Speciaal voor kinderen

Kinderen hoeven zich op ons vakantiepark in Noord-Holland geen moment te vervelen. Buiten is er een speelveld met een springkussen en trampoline waar de kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Slecht weer? Bij onze indoorspeeltuin 'De Boerderij' kunnen de kids klimmen, klauteren en springen. Tijdens de schoolvakanties wordt er door het animatieteam een uitgebreid en afwisselend animatieprogramma georganiseerd.