Villavakantiepark voor visliefhebbers

Visvakantie op Villavakantiepark IJsselhof

Houd jij van vissen? Boek dan een visvakantie op Villavakantiepark IJsselhof. Op ons vakantiepark vis je vanaf je eigen vissteiger in de binnenwateren van het IJsselmeer. In de binnenwateren zwemmen onder andere schubkarpers, spiegelkarpers, rijenkarpers, kruiskroeskarpers en witvis. Er worden ook vaak nieuwe karpers uitgezet. Op Villavakantiepark IJsselhof is er ook een hoogbezet karperslootje waar je kunt vissen. Zet je stoel en hengel klaar en vis in alle rust vanaf de twee steigers. 

Visvakantie aan het IJsselmeer

Het IJsselmeer is een uitgestrekt zoetwatermeer, waar genoeg ruimte is en waar je verschillende visstekken uit kan proberen. Het IJsselmeer is daarom een zeer geschikte locatie voor een visvakantie! Kies een mooi plekje uit en probeer een snoek, karper of winde te vangen! Door de grootte en diepte van het IJsselmeer kan vissen een uitdagende activiteit zijn, leuk voor de ervaren vissers die op zoek zijn naar een uitdaging. 

Visvakantie boeken

Vakantiehuizen met eigen vissteiger

Villavakantiepark IJsselhof is de perfecte bestemming voor een visvakantie. Kies uit diverse villa’s die aan het water gelegen zijn en over een terrasvlonder beschikken, zodat je kunt vissen vanuit je eigen villa.

De Hoorn Wellness 4 en Hoorn 6 liggen aan een breed water met een prachtig uitzicht.

De villa’s aan het water zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Naast een visvlonder hebben de accommodaties nog veel meer te bieden. De villa’s zijn compleet ingericht en hebben allemaal een ruime tuin met een terras en fijn tuinmeubilair. Maar, dat is niet alles! Kies voor een villa met een traditionele Finse sauna, stoomcabine, zonnebank of bubbelbad. Vergeet je hengel niet mee te nemen!

Karpervissen vanuit vakantiehuisje?

Karpervissen vanuit het vakantiehuisje? De Medemblik villa's liggen aan een tussensloot, waar veel kleine karpers zwemmen. Let op: bij dit slootje mag alleen gevoerd worden met Carp Pro Plus pellets. De vissen dienen met een schepuit uit het water te worden gehaald. Daarna  moeten ze direct teruggezet worden.  Lees hier alles over karpervissen.

Gezellig met vrienden karpervissen met huisje? Kies voor een van onze viswoningen en beleef een onvergetelijke visvakantie.

Visvakantie

Heb jij zin in een visvakantie met familie of visvrienden? Reserveer dan nu je vakantie op Villavakantiepark IJsselhof!

Visvakantie boeken